Clubritten

Het toerprogramma loopt van half februari (eerste zondagrit) tot half november (laatste zondagrit). Er wordt niet met een volgauto gereden. Van alle tochten (m.u.v. vrijdag) is de vertrekplaats bij Zalencentrum De Viersprong, Kanaalstraat 10 in Dongen.

Zondagritten

De zondagritten worden door alle groepen gereden. Iedere groep rijdt zijn eigen rit. De afstand van de zondagritten wordt in het voorjaar opgebouwd en in het najaar afgebouwd. In de opbouw -en afbouwfase worden de vertrektijden aangepast. Alle groepen proberen rond 11.30 uur bij De Viersprong terug te zijn. Hier staat dan de koffie met een broodje klaar (voor eigen rekening).

Dinsdagochtendritten

Voor degenen die niet willen of hoeven te werken. Op dinsdagochtend vertrekt er om 09.30 uur een groep vanuit de Dahliastraat.

Woensdagavondritten

De recreanten fietsen ongeveer 40 km en  vertrekken om half 7 . Om 18.45 uur start de tweede groep en de afstand bedraagt 50 a 60 km (gem. 30 km/uur). Degenen die harder willen fietsen kunnen aansluiten bij een groep die om 18.30 uur vertrekt. Alle groepen starten bij de Viersprong.

Vrijdagmiddagritten

Op vrijdagmiddag wordt een rit gereden van ongeveer 60 km met het normale toertempo. Het vertrek is om 13.30 uur in de Azaleastraat.

Zaterdagritten

De zaterdagritten zijn bedoeld voor iedereen die extra kilometers wil maken, dus vooral voor degenen die goed voor de dag willen komen bij bv. De Waalse Pijl of Luik-Bastenaken-Luik. Vanaf maart tot juni wordt indien mogelijk iedere 2 weken op zaterdagmorgen een rit gereden. De afstand bouwt op van 100 naar 150 km. In deze tochten zijn ook Limburgs Mooiste en de Mergellandroute opgenomen.