MTB-groep rijdt Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge 2019!

Op zaterdag 20 april 2019 vertrokken 500 enthousiaste MTB’ers vanaf het Vrijthof in Maastricht richting het Vrijthof in Hilvarenbeek om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF).
De 150 km lange route is ca. 85% onverhard en loopt over de mooiste paden die België en Nederland te bieden hebben. De deelnemers vinden hun weg via GPS-navigatie.

“De dag was uitzonderlijk goed en er was mooi zomers weer. Om 5:45 vertrokken de deelnemers vanuit Dongen naar Maastricht. Cees, Kees, Jerry en Rob brachten de Kleppers weg. De route was prachtig, mooie singletracks, afgewisseld met brede bospaden. Onderweg ook nog een aantal uitdagingen om fietsend de berg op te komen. 150 km is een flinke afstand. Op het eind was het een kwestie van doorzetten, karakter tonen… De aankomst was uitstekend voorbereid. We werden langs alle toeschouwers binnengeleid en de aankomst was via het podium. Achteraf bleek de inkomsten voor het goede doel KWF boven de 225.000 euro te liggen… Deze rit gaan we wat ons betreft volgend jaar weer doen!”

Geplaatst in Verslagen