Damesweekend 2017

En het werd zomer…. Het was zover, het damesweekend van de Kleppers. Sinds ik in maart dit jaar hartverwarmend welkom was geheten bij de vereniging, was dit weekend elke zondag wel een keer onderwerp van gesprek waar met veel enthousiasme over gesproken werd. En ik moest er even op wachten, maar werd goedgekeurd door de commissie en mocht toch mee.

We vertrokken zaterdag om 9 uur vanaf de Viersprong naar Asten-Heusden met een elftal sportieve dames. De “twaalfde” vrouw, hoewel niet fysiek aanwezig, leek er af en toe toch bij te zijn.

Zowel heen als terug hebben we prachtige routes gefietst. Totaal zo’n 200 km. De terugweg was 10 km langer i.v.m. een extra ongepland rondje Vessem. Behalve de motregen zo nu en dan, een tegenligger die dacht dat het fietspad van hem was en een valpartijtje, deden zich verder geen gekke dingen voor. We hebben geen lekke banden gereden en er waren geen grote problemen met de fietsen. Voor het kopwerk boden zich gelijk, zonder discussie, 3 dames aan die de anderen naar het eindpunt loodsten. Wat een superteam.

Op de camping was het goed toeven, lekker rustig. Tenminste voor ons rustig, voor de andere gasten ……..?! We verdeelden ons over 3 chalets en waren klaar voor een ontspannen middag en avond.

Er is gelachen en gehuild, gezongen en gedanst. We hebben heerlijk gegeten en aan een drankje was geen gebrek. Er zijn interessante en diepgaande gesprekken gevoerd, maar ook lekker geouwehoerd. Echt een weekend, zoals een damesweekend hoort te zijn. Heel toevallig was er dit jaar weer iemand uit de groep jarig. Echt tof dat diegene dat met ons wilde vieren i.p.v. thuis met de familie 😉 Na een spel was het bedtijd, tenslotte moest er de volgende dag weer worden gefietst. De ontgroening bleef uit.

Ik denk met veel plezier terug aan dit weekend. Het was een fijne groep met uiteenlopende karakters, waar iedereen zichzelf kon zijn.

Op de terugweg werden al weer plannen gemaakt voor volgend jaar……

Geplaatst in Verslagen
0 reacties op “Damesweekend 2017
  1. Henny Beerens Henny Beerens schreef:

    jammer dat er maar 8,5 dames op de foto staan i.p.v. 11….
    verder een prima stukje en op naar het jubileum…..10de keer volgend jaar.

  2. Jan de Beer Jan de Beer schreef:

    Leuk stukje van een gemotiveerde klepper. Op naar het volgende event