MTB-er van het jaar 2016

De eerste vrijdag in het nieuwe jaar, dat betekend voor de MTB groep, de bekendmaking van de “MTB-er van het jaar”!

De nieuwjaarsreceptie werd dit jaar gehouden in het “Vaartkantje”. Johnnie Carbonnie en zijn vrouw hadden hun woning beschikbaar gesteld en werden daar namens onze spreekstalmeester Koga (Pim van Laarhoven) toegesproken, waarvoor hartelijk bedankt!

13 MTB-ers waren aanwezig, de gezelligheid zat er al snel in, net als de hapjes en drankjes, want die waren er weer in overvloed. De jonkies Cheap en Impact, lieten het afweten, niet gestemd en dus ook geen stemmen ontvangen. Pogo en Dale hadden wel gestemd, maar waren niet aanwezig, dus komen niet in de lijst voor, jaja er zijn spelregels! 

De avond verliep steeds gezelliger, uiteraard met de nodige biertjes en de vette hap die niet mag ontbreken en…. “Schrobbeler”. Jazeker, nadat we in november ons 10 jarig bestaan bij de Kleppers hebben gevierd en een bezoek hebben gedaan aan de fabriek van “Schrobbeler” mag dit kruidendrankje niet ontbreken. De spanning begon toch wat op te lopen, onze Koga ging dan ook de papieren erbij halen, hij is degene waar de stemmen binnenkomen en hij weet dus wie er MTB-er van het jaar 2016 is geworden.

Allereerst de gezamenlijke 6e plaats: (In willekeurige volgorde):

Lefty (Hans de Vries), Beertje (Jeroen Beerens), Johnnie Carbonnie (John van Vorstenbosch), Ron Canon (Ron IJpelaar), Kale (Arie Govers), Racekever (Toine Siemons), Trekkie (Marco de Hoogh), D’n Enaleste (Ad van der Kemp) en P&P Binnenland (Peter de Kort).

Even leek er een kink in de kabel te komen, er gingen geruchten dat een onbekende MTB-er er vandoor zou gaan met de eerste prijs!  Er was een foto op komen dagen van die onbekende MTB-er, op de app en die bleek wel erg veel punten te hebben gekregen, echter bleek deze niet aanwezig te zijn, dus weg punten … (Alhoewel weg “punten”…).

Aangekomen bij de top 5: (Inclusief de plus- en minpunten):

  1. Koga. (Pim van Laarhoven).

“Taartjesbakker”, “Laaf”, betrokken bij de club, fietst goed, komt helaas uit de Kets. Regelt veel voor de MTB groep.

  1. Kopman. (Petro Siemons).

Onze kameleon. Constante factor en gaat steeds harder biken, geeft niet op.

  1. Klimgeit. (Cees Verbunt).

Veel inzet voor de club. Feestjes van afgelopen jaar. KLD inzet. Thuis 4 vrouwen, daarom is ie er altijd.

  1. Ized. (John Dolman).

Gezellige vent. Organisatie in Afferden. Weet nergens de weg. Af en toe een kilootje erbij en dan weer eraf. Door zijn werk, onze belastingcenten, is hij er de laatste maanden niet bij.

1. MIHASON ! (Davy Stabel).                                            

Onze Davy, ging dit jaar met de beker en standaard vandoor. De BBQ-er bij uitstek, tot in de puntjes geregeld en prima bereid. Regelt veel, zoals ons jubileum, met de bijhorende tocht. Zet de ritten op de app, compleet met starttijden. Prima biker, alleen nu even met wat rugproblemen maar hij schijnt thuis een goede masseuse te hebben, waar andere MTB-ers over dromen. Kortom een geweldige aanwinst voor de MTB-ers, waar we nog jaren plezier van hopen te hebben. Mihason, nogmaals GEFELICITEERD !!!                                                                

Toen de uitslag bekend was en de spanning eraf was, konden we verder gaan met bier drinken en het nuttige van de lekkere hapjes. De verhalen gingen maar door, enkele gingen tussendoor naar huis en om 3:15 uur ging de laatste groep naar huis, door de ijzige kou en met een laagje sneeuw onder het rubber, ging iedere MTB-er richting zijn bedje, want daar waren de meeste wel aan toe.

2017 Is aangebroken en het sprokkelen van punten voor de verkiezing van “MTB-er van het jaar 2017” is begonnen.

Mannen allen nogmaals bedankt voor de gezellige avond en hopelijk tot ziens op de bike.

 

 

                                                                                                                                                                                          

Geplaatst in Verslagen
0 reacties op “MTB-er van het jaar 2016
  1. hansj hansj schreef:

    Mooi stukske en een terechte winnaar!