Rondje Kinderdijk – B en C-Groep

Zondag 14 Aug 2016. Het is zover, vandaag staat er een toertocht van +/- 125 KM naar Kinderdijk op het programma onder leiding van Jan-Willem Verheij. Het splitsen van de groep was al snel besloten maar toen Ralf om 08.00 uur al lek had, dacht ik pfff dat begint goed.Iedereen begon aan de toertocht en wij zouden met een paar man wel wachten tot Ralf klaar was en wij zouden dan de groep wel even inhalen. Nou dat hebben we geweten, pas nadat we s’ Gravenmoer uit waren kregen we de andere groep in zicht, met een snelheid van 40 km per uur waren we er toch nog snel bij, maar wel even uitpuffen.

Ok en doooooorrrr via Hank naar Werkendam op naar de Gorinchemse brug, vervolgens langs mooie natuur richting Schelluinen.

Helaas tikte Jennifer Kimenai de dochter van….het achterwiel van Pax aan waardoor ze ten val kwam. Gelukkig viel het achteraf mee waardoor we de weg weer snel konden vervolgen.

Nadat we wat fotootjes hadden gemaakt van de molencultuur van Kinderdijk, gingen we langs de Graafstroom naar Wijngaarden en Sliedrecht Baanhoek waar Betsie en Joop met een perfecte catering klaar stonden. Tomatensoep, krentenbollen, broodjes, fris, koffie, het was zie niets te veel…. wat werden we daar gastvrij ontvangen echt helemaal TOP!!! Nadat we tot rust waren gekomen en de collecte gedaan was kregen we nog een mueslireep mee van Joop en konden we onze weg terug vervolgen.

Na een paar KM staken we over met het pont bij de kop van het land. Vervolgens richting Werkendam en daarna met de wind in de rug terug naar Dongen.

Ik denk dat ik vanuit ons allen kan spreken.

Jan-Willem bedankt voor de organisatie en het regelen van de perfecte catering ….. volgend jaar weer???

Geplaatst in Verslagen